Module 10

Werken in besloten ruimtes

Categorie

Opleidingen

Duur van de opleiding

2 - 3 dagen

Contacteer ons omtrent deze opleiding !

Doelstelling van de module

De kandidaat zal in staat zijn een besloten ruimte te identificeren en een lijst op te stellen van de kenmerken.Het ontwikkelen van een analytische geest bij de kandidaat, zodat hij alle risico's die inherent zijn aan de besloten ruimtes kan identificeren (brand, ontploffingsgevaar, vergiftiging, hoogte...)Het lezen en analyseren van de verplichte procedures die hij dient op te volgen tijdens zijn beweging in besloten ruimtes.Het toepassen van de verplichte procedures tijdens het werken in besloten ruimtes.In staat zijn om persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en collectieve beschermingsmiddelen te gebruiken om tot de werkpost te evolueren en veilig te werken in de besloten ruimte.Een noodprocedure voorzien in geval van een ongeval in een besloten ruimte (slachtoffer Evacuatie).

Doelpubliek

  • Het personeel van de sectoren bedrijfsleven, de industrie, de voedingsindustrie, waterbeheer, civiele bouw, ...
  • Personeel in het kader van de arbeidsgeneeskunde.

 

Praktische regelingen

  • Duur van de training: 2-3 dagen.
  • Training in het opleidingscentrum of in het bedrijf.
  • De mogelijkheid om eigen PBM en collectieve bescherminsmiddelen te gebruiken.
  • Benodigdheden: veiligheidsschoenen (S3), werkkleding, identiteitskaart.
  • Neve is goedgekeurd door het Waalse Gewest via het Training-Cheque systeem en gecertificeerd door verschillende sectorfondsen. Meer info hier : opleidingscheques en financiële

Wilt U deze opleiding volgen ? 

Bent U geïnteresseerd in deze opleiding  ? Contacteer ons via het contact formulier. Wij analyseren vervolgens uw opleidingsbehoefte. Er wordt in gezamenlijk overleg een datum vast gelegd voor de opleiding. 

Contacteer ons omtrent deze opleiding!

CONTACTEER ONS