Ik accepteer het privacycharter en de wettelijke vermeldingen *

Controle van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Module 6

Categorie

Opleidingen

Duur van de opleiding

3 dagen

Welke doelen heeft de module?

Ontdek onze gespecialiseerde opleiding over de controle van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). De veiligheid van uw medewerkers is een absolute prioriteit. Tijdens deze opleiding leert u de nodige skills om ervoor te zorgen dat persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) perfect in orde zijn en aan alle veiligheidsnormen voldoen.

Misschien wilt u als doorgewinterde professional graag uw vaardigheden bijspijkeren? Of misschien bent u een beginner die de basisprincipes onder de knie wil krijgen? Met onze opleiding verwerft u de nodige expertise om uw uitrusting perfect te beheersen tijdens werken op hoogte.

Met Névé investeert u in uw veiligheid en uw professionele toekomst.

  • U raakt vertrouwd met de verschillende families van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die worden gebruikt bij werken op hoogte en leert ze gebruiken.
  • U leert PBM's grondig nakijken en inspecteren.
  • U leert de technische specificaties van de fabrikant begrijpen om PBM's goed te onderhouden.
  • U leert beschadigingen en defecten herkennen die erop wijzen dat PBM's niet meer gebruikt mogen worden.
  • We helpen de kandidaat om zijn analytische skills te ontwikkelen, zodat hij alle risico’s van slijtage van PBM's kan identificeren.

Doelgroepen

  • Gekwalificeerde medewerkers van bedrijven in de bouwsector, industrie, elektriciteit, groendienst, de telecomsector, de voedingsindustrie, etc.
  • Ervaren verantwoordelijken van het bedrijf of op het terrein die rapporteren aan de dienst voor interne of externe controle.

Praktische modaliteiten

Interesse in deze opleiding?

Wilt u deze opleiding volgen? Contacteer ons via het contactformulier en we zullen uw opleidingsbehoeften analyseren. De opleidingsdata worden in onderling overleg vastgelegd.

Contacteer ons over deze opleiding !