Module 6

Controle van Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Categorie

Opleidingen

Duur van de opleiding

3 dagen

Contacteer ons omtrent deze opleiding !

Doelstelling van de module

Kennis en beheersing van de verschillende families van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)In staat zijn om PBM te controleren en grondig te inspecteren.In staat zijn om de technische specificaties van de fabrikant te begrijpen om de PBM in dienst te houden.In staat zijn om de schade en gebreken aan PBM te identificeren die vereisen dat deze buiten dienst worden gesteld.De kandidaat een analytisch inzicht bij brengen zodat hij gevaren in verband met slijtage ten aanzien van een PBM kan identificeren.

Doelpubliek

  • Het gekwalificeerde personeel van bouwbedrijven, de industrie, elektriciteit, groene ruimten, telecom, voedselverwerkende industrie,...
  • Gekwalificeerd personeel, als gevolg van de hiërarchie van de onderneming of in het terrein en afhankelijk van de interne of externe inspectiedienst.

Praktische regelingen

  • Duur van de opleiding : 3 dagen.
  • Mogelijkheid om uw eigen PBM mee te brengen.
  • In het bezit zijn van uw identiteitskaart.
  • Neve is goedgekeurd door het Waalse Gewest via het Training-Cheque systeem en gecertificeerd door verschillende sectorfondsen. Meer info hier : opleidingscheques en financiële steun

Wilt U deze opleiding volgen ? 

Bent U geïnteresseerd in deze opleiding  ? Contacteer ons via het contact formulier. Wij analyseren vervolgens uw opleidingsbehoefte. Er wordt in gezamenlijk overleg een datum vast gelegd voor de opleiding. 

Contacteer ons omtrent deze opleiding!

CONTACTEER ONS