Névé: uw vertrouwenspartner voor werken op locatie

Staan er werken op locatie op de planning? Dan is de veiligheid van uw personeel prioriteit nummer één.

Contacteer dus meteen uw vertrouwenspartner Névé.

Onze specialisaties zijn: werken op hoogte, steigers opbouwen en afbreken, werken met touwtechnieken en de preventie van valrisico's en andere gevaren die gepaard gaan met werken op hoogte.

Valgevaar voorkomen

De missie van Névé is om valrisico's te voorkomen.

We begrijpen de uitdagingen waarmee uw team te maken krijgt bij het werken op hoogte. Daarom staan we u bij elke stap bij tijdens werken op locatie.

Onze missie is om uw teams veilig te houden en de risico's van werken op hoogte zoveel mogelijk te beperken.

Névé: uw garantie op veiligheid

Met onze ervaring en passie voor verticaal werken stellen we onze technische en pedagogische kennis ten dienste van uw teams op het terrein.

In de loop der jaren heeft Névé een ijzersterke professionele reputatie opgebouwd. Daardoor zijn we vandaag dé referentie bij een uitsluitend professioneel cliënteel.

Logo Névé - centre de formation au travail en hauteur.jpg

Kiest u Névé als partner voor uw werken ter plaatse? Dan kiest u voor een ongeëvenaarde dienstverlening.

Met Névé aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat een team van experts alles op alles zet om uw personeel tegen valrisico's te beschermen.

We begrijpen uw specifieke uitdagingen. Met onze expertise bent u in goede handen om een veilige werkomgeving te creëren die voldoet aan alle reglementeringen.

Op ons kunt u vertrouwen, net als de vele andere bedrijven die Névé tot hun voorkeurspartner hebben gemaakt voor werken op locatie.

Uw veiligheid is onze prioriteit! Névé voert alle werken uit met de grootste professionaliteit, daar kunt u van op aan.

Aarzel niet en vertrouw op Névé. Samen met u werken we aan de veiligheid en brengen we al uw werken op hoogte tot een goed einde.