Ik accepteer het privacycharter en de wettelijke vermeldingen *

Gof 3: werken op hoogte op een onbeveiligde Telecom site

Module 12

Categorie

Telecom Training (GOF)

Duur van de opleiding

1 jour

Welke doelen heeft de module?

Ontdek onze gespecialiseerde opleiding over werken op hoogte op een onbeveiligde telecomsite.

Leer de nodige skills om uw persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en CBM correct te gebruiken op een onbeveiligde site.

Misschien wilt u als doorgewinterde professional graag uw vaardigheden bijspijkeren? Of misschien bent u een beginner die de basisprincipes onder de knie wil krijgen? Met onze opleiding verwerft u de nodige expertise om uw uitrusting perfect te beheersen tijdens werken op hoogte.

Met Névé investeert u in uw veiligheid en uw professionele toekomst.

  • We helpen de kandidaat om zijn analytische skills te ontwikkelen, zodat hij alle risico’s van werken op hoogte kan identificeren.
  • In staat zijn om de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te gebruiken om veilig op hoogte te werken op constructies die al dan niet zijn uitgerust en beveiligd met collectieve beschermingsmiddelen (CBM).
  • Gebruikte PBM: helmen, handschoenen, harnassen, (mobiele en vaste) valbeveiligingssystemen, touwen en werkpositioneringslijnen.
  • Aanwezige CBM: vaste en mobiele ankerpunten, leeflijnen, kooiladders en relingen.

Doelgroepen

  • Medewerkers van bedrijven in de telecomsector.
  • Beginnend en ervaren personeel.

Praktische modaliteiten

Interesse in deze opleiding?

Wilt u deze opleiding volgen? Contacteer ons via het contactformulier en we zullen uw opleidingsbehoeften analyseren. De opleidingsdata worden in onderling overleg vastgelegd.

Contacteer ons over deze opleiding !