Névé : goedgekeurd voor het Waalse Gewest en gecertificeerd door sectorfondsen

Névé heeft steeds meerdere audits gedaan om de organisatie en de inhoud van de cursussen perfect af te stemmen op de behoeften van zijn klanten.

Neve is goedgekeurd door het Waalse Gewest via het Training-Cheque systeem en gecertificeerd door verschillende sectorfondsen. Deze erkenningen geven U recht op financiële hulp

Opleidingcheque en financiële steun voor uw training werken op hoogte

 

Beschikbare steun   Sectoren
Waalse Gewest Wallonie Opleidingcheque
Volta (vormelek - formelec) volta Elektriciteitswerken
FFC Constructiv fvb Constructiewerken
Alimento alimento Voedingsambachten
Groen sector certif Mission Wallonne groene gebieden
IFPM ifpm IFPM Opleiding

 

Opleidingcheques RW voor de trainingen werken op hoogte

De Training Cheque is een hulpmiddel voor de permanente opleiding van de werknemers. Het is gericht aan kleine en middelgrote ondernemingen met maximaal 250 werknemers en aan zelfstandigen die de productiviteit van hun personeel wensen te verhogen. De kosten voor het bedrijf zijn aantrekkelijk omdat het Waalse Gewest tussen komt ten bedrage van 15 € per uur aan gevolgde training en per persoon. Voorzie 1 training- cheque per persoon per uur van de training.
Meer info : http://emploi.wallonie.be/home/formation/cheques-formation.html

Volta (vormelek - formelec)

Volta is het opleidingscentrum voor alle werkgevers en werknemers van de CP 149.01. Volta werd opgericht en wordt beheerd door de sociale partners in de elektriciteitssector. Het geeft bonussen aan de vorming van personeel in deze sector.
Meer info : www.volta.be - www.vormelek-formelec.be​

FFC constructiv

Het FVB-FFC Constructiv is het professionele Opleiding Fonds van de Bouw. Het is dan ook gericht aan alle werknemers van actieve bouwbedrijven in metselwerk , schilderen , sanitair , elektriciteitdakbedekking en andere activiteiten van de CP 124. Aarzel niet om hen te contacteren om hun financiële bijdrage aan de opleiding van uw medewerkers te leren kennen.
Meer info : www.ffc.constructiv.be

ALIMENTO

ALIMENTO is het trainingcentrum voor de voedingsindustrie in België. Ze heeft als doel om de groei van de voedingsindustrie te ondersteunen door middel van opleidingen en coaching. Alle cursussen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief voor uw werknemers die uit de CP 118 en 220 komen.
Meer info : www.alimento.be

Mission Waalse groene gebieden

De Waalse Mission van de groene gebieden werd opgericht om toegang tot de voortgezette opleiding van de werknemers in deze sectoren te bevorderen. Het voorziet in de financiering aan een werknemer van de CP 132 (land- en tuinbouw technische werken), de CP 144 (Landbouw) en de CP 145 (Horticulture).
Meer info : www.secteursverts.be

IFPM Opleiding

De IFPM is een sectoraal opleidingsfonds voor sectoren van de technologische industrie en de mechanische metalen- en elektrische constructies (CP 111 voor de werknemers en CP 209 voor bedienden).
Meer info : www.ifpm.be