Névé: uw partner voor risicoanalyses

Expert in risicoanalyses voor werken op hoogte

We hebben meer dan 25 jaar ervaring op het terrein als expert in risicoanalyses voor werken op hoogte. Zo hebben we gaandeweg een ijzersterke reputatie opgebouwd in risicoanalyses voor al uw werken op hoogte.
Dankzij onze uitgebreide ervaring in dit vakgebied kunnen we nauwkeurige risicoanalyses maken die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Zo verminderen we samen het risico op vallen binnen uw bedrijf.

Névé benadert risicoanalyses op basis van drie fundamentele elementen. Zo beoordelen we de veiligheid op hoogte op een uitgebreide en gepersonaliseerde manier:

We brengen de risico's op locatie in kaart, maken een inventarisering en analyseren het gedrag van de medewerkers

Ons team van experts brengt de risico's op uw site gedetailleerd in kaart.

We identificeren de zones met een hoog risico, potentieel gevaarlijke situaties en omgevingsfactoren die kunnen leiden tot ongelukken bij werken op hoogte.

We beoordelen alle persoonlijke en collectieve beschermingsmiddelen die op uw site worden gebruikt.

Welke maatregelen nemen we?

Uw valstopsysteem wordt grondig onderzocht, met inbegrip van de helmen, harnassen, touwen, werkpositioneringslijnen, afdalers, katrollen én uw collectieve beschermingsmiddelen zoals vaste ankerpunten, leeflijnen, kooiladders, relingen, steigers, gondels en alle andere onderdelen.

Deze stap is essentieel om ervoor te zorgen dat uw uitrusting perfect voldoet aan de wettelijke vereisten voor werken op hoogte.

Verslag en restrisico's

Er wordt een gedetailleerd verslag opgemaakt van de risicozones, de uitrusting, het gedrag van de medewerkers en de maatregelen die nodig zijn om het risico op vallen te verminderen. Samen met de vastgestelde restrisico's zal dit verslag als basis dienen om te bepalen welke maatregelen genomen moeten worden om de veiligheid te verbeteren.

Névé: onze passie voor verticaal werken is onze kracht

Dankzij de combinatie van technische en pedagogische ervaring hebben we een ijzersterke professionele reputatie opgebouwd bij een uitsluitend professioneel cliënteel. We begrijpen met welke uitdagingen u te maken krijgt op het vlak van veiligheid. Onze aanpak is daarom gericht op doeltreffende oplossingen om het risico op vallen bij werken op hoogte te verminderen.

Kiest u Névé als partner voor uw risicoanalyses? Dan kiest u voor een ongeëvenaarde dienstverlening. Ons team van ervaren experts werkt nauw samen met uw bedrijf om gepersonaliseerde risicoanalyses te maken op basis van de drie bovengenoemde essentiële elementen.

Ons uiteindelijke doel is om de veiligheid te garanderen van iedereen die werken op hoogte uitvoert, de risico's te minimaliseren en u te helpen een veilige werkomgeving te creëren die voldoet aan alle voorschriften.

Met Névé aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw werken op hoogte veilig en conform de strengste industrienormen worden uitgevoerd.

Neem geen onnodige risico's. Vertrouw op Névé voor een professionele risicoanalyse op maat.