Ik accepteer het privacycharter en de wettelijke vermeldingen *

Beheer van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Module 8

Categorie

Opleidingen

Duur van de opleiding

1 jour

Welke doelen heeft de module?

Ontdek onze gespecialiseerde opleiding over het beheer van persoonlijke beschermingsmiddelen

Wij maken u vertrouwd met uw uitrusting en zorgen ervoor dat u de skills ontwikkelt om ze goed te onderhouden. Zo kunt u de risico's die gepaard gaan met het werken op hoogte actief voorkomen.

Misschien wilt u als doorgewinterde professional graag uw vaardigheden bijspijkeren? Of misschien bent u een beginner die de basisprincipes onder de knie wil krijgen? Met onze opleiding verwerft u de nodige expertise om uw uitrusting perfect te beheersen tijdens werken op hoogte.

Met Névé investeert u in uw veiligheid en uw professionele toekomst.

  • We helpen de kandidaat om zijn analytische skills te ontwikkelen, zodat hij alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) in zijn bedrijf kan herkennen en inventariseren op basis van de familie waartoe ze behoren.
  • We leren de deelnemers hoe ze een protocol moeten volgen om de PBM's te controleren voor al uw werken, zoals bepaald door het Koninklijk Besluit van 13 juni 2005 betreffende het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • U leert de technische specificaties van de fabrikant begrijpen om PBM's goed te onderhouden.
  • U leert alle risico’s te identificeren van de slijtage van PBM's en u leert de schade en defecten te herkennen die erop wijzen dat PBM's niet meer gebruikt mogen worden.

Doelgroepen

  • Managers en verantwoordelijken van bedrijven in de bouwsector, industrie, elektriciteit, groendienst, de telecomsector, de voedingsindustrie, etc.
  • Ervaren werknemers die al dan niet verbonden zijn aan een dienst voor interne of externe controle.

Praktische modaliteiten

Interesse in deze opleiding?

Wilt u deze opleiding volgen? Contacteer ons via het contactformulier en we zullen uw opleidingsbehoeften analyseren. De opleidingsdata worden in onderling overleg vastgelegd.

Contacteer ons over deze opleiding !