Het opleidingscentrum van Névé

In ons moderne opleidingscentrum bootsen we allerhande situaties uit de praktijk na. Het centrum is ruim, goed onderhouden, vlot te bereiken en beschikt over een grote parking. Onze ervaren instructeurs verwelkomen uw teams met opleidingsmodules die zijn aangepast aan uw specifieke behoeften. Onze uitrusting wordt regelmatig gecontroleerd om een hoog veiligheidsniveau te garanderen. Dankzij ons efficiënt administratief beheer zorgen we voor een naadloze opvolging van uw dossier, van de offerteaanvraag tot aan de opleidingsattesten.

Onze klimtoren

Névé heeft als enige in België zijn eigen afgesloten site, met daarop een volledig beveiligde klimtoren van 55 m hoog met verschillende oefenzones. Medewerkers van alle niveaus kunnen er aan den lijve ervaren hoe het voelt om op hoogte te werken. Van hoogtegewenning op verschillende hoogtes tot werken met touwtechnieken, alles is hier mogelijk.

Onze samenwerking met bedrijven

Dankzij onze expertise kunnen we ons snel aanpassen aan situaties in uw bedrijf waarin op hoogte gewerkt moet worden. Onze instructeurs bedenken doeltreffende oplossingen voor al uw noden.