Ik accepteer het privacycharter en de wettelijke vermeldingen *

Werken op hoogte : Antivalsysteem en Werkpositionering

Module 2

Categorie

Opleidingen

Duur van de opleiding

1 jour

Welke doelen heeft de module?

Ontdek onze opleiding over werken op hoogte en leer de juiste technieken voor valbeveiliging, werkpositionering en bevestiging.

Bij werken op hoogte is veiligheid een absolute must. Tijdens ons opleidingsprogramma leert u de nodige skills om veilig en volgens de strengste normen te werken.

Misschien wilt u als doorgewinterde professional graag uw vaardigheden bijspijkeren? Of misschien bent u een beginner die de basisprincipes onder de knie wil krijgen? Met onze opleiding verwerft u de nodige expertise om ongevallen op hoogte te voorkomen.

Met Névé investeert u in uw veiligheid en uw professionele toekomst.

  • We helpen de kandidaat om zijn analytische skills te ontwikkelen, zodat hij alle risico's van werken op hoogte kan identificeren.
  • Weten welke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gebruikt moeten worden om veilig op hoogte te werken op constructies die al dan niet zijn uitgerust en beveiligd met collectieve beschermingsmiddelen (CBM).
  • Gebruikte PBM: helmen, handschoenen, harnassen, (mobiele en vaste) valbeveiligingssystemen, touwen en werkpositioneringslijnen.
  • Aanwezige CBM: vaste en mobiele ankerpunten, leeflijnen, kooiladders en relingen.

Doelgroepen

  • Medewerkers van bedrijven in de bouwsector, industrie, elektriciteit, groendienst, de telecomsector, de voedingsindustrie, etc.
  • Beginnend en ervaren personeel.

Praktische modaliteiten

 

Interesse in deze opleiding?

Wilt u deze opleiding volgen? Contacteer ons via het contactformulier en we zullen uw opleidingsbehoeften analyseren. De opleidingsdata worden in onderling overleg vastgelegd.

Contacteer ons over deze opleiding !