Névé is al meer dan 25 jaar dé specialist in opleidingen voor werken op hoogte, audits (risicoanalyses van werken op hoogte), controle van valstopsystemen en het beheer van personeel op locatie.

Onze ervaring staat ten dienste van de veiligheid van uw personeel

corde_de_travail_-_travaux_en_hauteur.jpg

Onze ervaring en passie staan ten dienste van uw veiligheid in een omgeving die volledig is ontwikkeld om medewerkers op te leiden en voor te bereiden op werken op hoogte.

Névé is ontstaan uit een passie voor verticaal werken en de technische en pedagogische ervaring van de oprichter, Yannik Monnart. Langzaam maar zeker bouwde Névé een reputatie op als ongeëvenaarde expert bij een uitsluitend professioneel cliënteel.

Vandaag beschikt Névé over een INDOOR- en OUTDOOR-opleidingscentrum, met instructeurs en pedagogische methoden waarmee het zijn ijzersterke reputatie heeft opgebouwd.

Doe zoals de tientallen andere bedrijven die vertrouwen op Névé als hun opleidingspartner en kies voor een onovertroffen topservice.

Geef uzelf de kans om een boeiende nieuwe carrière te beginnen of uw job naar een hoger niveau te tillen met de opleidingen van Névé.

Van de meest elementaire basistechnieken tot de meest geavanceerde veiligheidsprocedures: bij ons leert u hoe u in alle veiligheid de beste service kan bieden.

Met Névé investeert u in uw veiligheid en uw professionele toekomst.

Ontdek onze opleidingen